очекуваме ваши препораки

маркети дијана дд

тука сме за вас

пишете ни

работно време

понеделник до сабота - 06:00 - 21:00

контакт телефон

043 553 300

адреса на седиште

Плоштад Маршал Тито - 1440 Неготино

МАРКЕТИ ДИЈАНА ДД

СЕКОГАШ БЛИЗУ ДО ВАС , СЕКОГАШ ЗА ВАС...

СРЕЌНА НОВА 2024

МАРКЕТИ ДИЈАНА ДД

ЗА ВАШИТЕ НОВОГОДИШНИ И БОЖИЌНИ ПРАЗНИЦИ ЗБОГАТЕТЕ ЈА ВАШАТА ТРПЕЗА СО ГОЛЕМ БРОЈ НА АКЦИСКИ АРТИКЛИ , ПРОВЕРЕТЕ…