за нас

маркети дијана дд

Нашите маркети се добро познати на Нашите потрошувачи. Бидете и Вие еден од Нашите задоволни клиенти , побарајте не на 17 локации во Кавадарци , Неготино и Демир Капија…

маркети Дијана ДД - постоиме од 1996

маркети дијана дд - седиште

администрација - седиште

Се наоѓа во Неготино на ул. Маршал Тито. Нашата канцеларија е отворена секој работен ден од понеделник до петок од 08:00 до 16:00 ч.

контакт телефон

043 553 300

посетете некој од маркетите на

дијана дд

17 маркети , во Кавадарци , Неготино и Демир Капија

СРЕЌНА НОВА 2024

МАРКЕТИ ДИЈАНА ДД

ЗА ВАШИТЕ НОВОГОДИШНИ И БОЖИЌНИ ПРАЗНИЦИ ЗБОГАТЕТЕ ЈА ВАШАТА ТРПЕЗА СО ГОЛЕМ БРОЈ НА АКЦИСКИ АРТИКЛИ , ПРОВЕРЕТЕ…