Кавадарци , Неготино , Демир Капија

МАРКЕТИ ДИЈАНА ДД

ОГРОМНА ПОНУДА НА СТОКА ЗА ШИРОКА ПОТРОШУВАЧКА ВО НАШИТЕ 17 МАРКЕТИ. ПОВЕЛЕТЕ ПОСЕТЕТЕ НЕ И УВЕРЕТЕ СЕ. ТУКА СМЕ ЗА ВАС ИСКОРИСТЕТЕ ГИ ТЕКОВНИТЕ АКЦИИ , ГАРАНТИРАН КВАЛИТЕТ СО СЕКОГАШ НАЈНИСКИ ЦЕНИ ВО РЕГИОНОТ

маркети дијана ДД

маркет 17

Porta, Serta 27, Negotino

Порта Серта , на влезот во Неготино од патот кон Кавадарци

прехрамбена стока

пијалоци

свежи намирници

детска облека и играчки

свежо подготвена храна во некои од Нашите маркети

маркети дијана дд - маркет 13 - кавадарци

печено пиле

можете да порачате телефонски директно во маркет 13

076 348 750

свежи печива

разни видови на печива , свежо печени можете да набавите во неколку наши маркети

свежо печен леб

различни видови на свежо испечен леб во скоро сите Наши маркети.

месо и сувомеснати производи

во сите Наши маркети ќе бидете послужени со сечење на производите по ваша желба и количина

секогаш сме тука за нашите ценети потрошувачи

МАРКЕТИ ДИЈАНА ДД

ПОСЕТЕТЕ БИЛО КОЈ ОД НАШИТЕ МАРКЕТИ ВО НЕГОТИНО КАВАДАРЦИ ИЛИ ДЕМИР КАПИЈА , ДОКОЛКУ ВИ СЕ ПОТРРЕБНИ ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ КЛИКНЕТЕ НА ЛИНКОТ ПОДОЛУ…

наши партнери

маркети дијана дд

СРЕЌНА НОВА 2024

МАРКЕТИ ДИЈАНА ДД

ЗА ВАШИТЕ НОВОГОДИШНИ И БОЖИЌНИ ПРАЗНИЦИ ЗБОГАТЕТЕ ЈА ВАШАТА ТРПЕЗА СО ГОЛЕМ БРОЈ НА АКЦИСКИ АРТИКЛИ , ПРОВЕРЕТЕ…